понедельник, 2 сентября 2019 г.

Свято першого дзвоника!

Ось і проминуло веселе, лагідне літо, яке залишило безліч чудових емоцій, незліченну кількість незабутніх вражень у душі кожного з нас. Але настав час відкривати нові горизонти, двері в захоплюючу Країну Знань, і Краматорська українська гімназія радісно всміхнулася своїм любим дітям.



Сьогодні відбулася важлива, урочиста, незабутня подія – свято Першого дзвоника в Краматорській українській гімназії. Перша сторінка шкільного,
захоплюючого життя відкрилася для нових талантів, маленьких мешканців гімназії – першачків, таких яскравих, невтомних, з палаючими від цікавості очима та щирими усмішками на обличчях. У цьому навчальному році дружня гімназійна родина поповнилася аж на 103 зірочки.
Із трепетом у серці до усіх присутніх звернулася директор Краматорської української гімназії Щербак Вікторія Юріївна, яка привітала учнів та педагогічних працівників з початком навчального року.



До нашого закладу завітала гостя – помічник депутата міської ради Нечволоди Євгена Івановича – Паращенко Ірина. Вона привітала першачків Краматорської української гімназії та разом зі своєю командою вручила подарунки від депутата Верховної Ради України Максима Єфімова та громадської організації «Наш Краматорськ».
Не можна не сказати про незабутній виступ наших першокласників, які дружньо та завзято пообіцяли, що будуть успішними, чемними й слухняними.





Сьогоднішній день став особливим не тільки для учнів перших класів, але й для найстарших вихованців закладу – наших майбутніх випускників, для котрих цей рік буде вирішальним, а також і для учнів 1(5)-х класів , які вперше приєдналися до лав справжніх гімназистів. Вони урочисто дали клятву гімназиста разом із президентом Ради старшокласників Логовічовим Іллєю та отримали нагрудні знаки – шеврони з емблемою нашої Alma Mater.

Завершилося свято Дня Знань веселою, чарівною мелодією першого дзвоника.



Бажаємо кожному з учнів гарних оцінок, нових звершень та блискучих перемог, а педагогічним працівникам гімназії терпіння, наснаги, творчих злетів та вдячних учнів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий