среда, 15 мая 2019 г.

Міжнародний день сім'ї


15 травня 2019 року в Краматорській українській гімназії весело, енергійно й завзято відзначили Міжнародний день сім’ї.


      
До наших учнів завітали найближчі, найрідніші та найдорожчі для них люди – мами й тата, братики й сестрички, бабусі й дідусі, аби підтримати своїх дітей та разом з ними взяти участь у спортивних естафетах. Конкурси пройшли на «одному подиху», команди боролися до останнього, з величезним бажанням та неабияким інтересом здобували першість, доводили, що всі вони спортивні, сильні та здорові. Гімназисти зі своїми рідними мали змогу позмагатися у спритності, кмітливості, витривалості, порозважатися та поспілкуватися один з одним.
За перемогу боролися 4 класи: 1(5)-А, 1(5)-Б, 2(6)-А, 2(6)-Б. Дякуємо батькам і дітям, які взяли участь у родинному спортивному святі, за те, що не полінувалися прийти та змагалися із віддачею на всі 100%. Вітаємо команду 2(6)-Б класу за чесну боротьбу та беззаперечну перемогу.
А ще гімназисти презентували творчі родинні герби. Вони намалювали чудові роботи, у яких відобразили індивідуальність сім’ї, свою «родзинку», особливі риси, котрі притаманні лише їх близким.
 Можна з упевненістю сказати, що цей день по-своєму особливий, бо сповнений щирими, яскравими емоціями, теплою родинною атмосферою. Бажаємо, щоб у ваших сім’ях завжди було все гаразд і всі були здорові та щасливі!


Комментариев нет:

Отправить комментарий